نتایج جستجو برای عبارت :

دانلود ترشی بادمجان شکم پرو

نکته ای که باید هنگام مصرف انواع ترشي باید رعایت کرد این است که هیچ گاه با معده خالی ترشي مصرف نکنید البته برای افرادی که ناراحتی معده دارند مصرف ترشي توصیه نمی شود. در این مقاله نحوه درست کردنترشي بادمجان با روغن زیتون را به شما اموزش خواهیم داد.
این دستور یکی از ساده ترین و خوشمزه ترین دستور تهیه ترشي بادمجان است که در تهیه آن از روغن زیتون استفاده می شود و نتیجه چند سال تجربه می باشد.
فیلم این دستور تهیه
مواد لازم:
بادمجان متوسط 4 الی 5 عدد
ن
در این پست می خواهیم نحوه درست کردنترشي بادمجان لیته را به شما بگوییم. پس اگر شماهم می خواهید این ترشي را در منزل درست کنید با این آموزش همراه باشید.
ترشي لیته یک ترشي پرطرفدار و محبوب و خوشمزه است که در ادامه می خواهیم طرز تهیه آنرا به شما آموزش دهیم. شما می توانید این ترشي را درست کنید و در کنار انواع غذاها مانند آبگوشت، انواع پلوها و فست فودها آنرا سرو کنید و از خوردن آن لذت ببرید.
دستور تهیه ترشي لیته بادمجان:
1- بادمجان های تازه وقلمی کوچکی
تُرشییکی از چاشنی ها به ویژه در آشپزی خاورمیانه و بالکان است. ترشي گذاشتن یکی از فرایندهای نگهداری طولانی مدت تره بار است که خوراکی مورد نظر را درون محلول آب نمک و یا سرکه با پ هاش پایین و دارای حالت اسیدی قرار می دهند. با استفاده از این فرایند، می توان مواد خوردنی فاسد شدنی را تا چند ماه سالم نگه داشت. اگر ماده خوراکی خود دارای آب کافی باشد، تنها افزودن نمک برای ساختن ترشي بس است. در برخی کشورها مانند کره، به انواع سبزیجات نمک می افزایند و این
اتاق خبر 24:
ترشي بادمجان شکم پر یکی از ترشي های خوش طمع است که طرز تهیه ای بسیار ساده دارد و مواد اولیه آن همیشه و در تمام فصول در دسترس می باشد.
مواد لازم:
بادمجان قلمی 1 کیلوگرم (بادمجان ها نباید زیاد تپل باشند و بادمجان دلمه ای برای این ترشي مناسب نیست)
سرکه به مقدار لازم
سیر 250 گرم
هویچ 200 گرم
سبزی ترشي نعناع و ترخون و به مقدار لازم
فلفل سبز 50 گرم


طرز تهیه:
ابتدا موادی که قرار است داخل شکم بادمجان ها را با آن پر کنیم یعنی فلفل, هویج, سیر و سبزی
اتاق خبر 24:
ترشي بادمجان شکم پر یکی از ترشي های خوش طمع است که طرز تهیه ای بسیار ساده دارد و مواد اولیه آن همیشه و در تمام فصول در دسترس می باشد.
مواد لازم:
بادمجان قلمی 1 کیلوگرم (بادمجان ها نباید زیاد تپل باشند و بادمجان دلمه ای برای این ترشي مناسب نیست)
سرکه به مقدار لازم
سیر 250 گرم
هویچ 200 گرم
سبزی ترشي نعناع و ترخون و به مقدار لازم
فلفل سبز 50 گرم


طرز تهیه:
ابتدا موادی که قرار است داخل شکم بادمجان ها را با آن پر کنیم یعنی فلفل, هویج, سیر و سبزی
اتاق خبر 24:
ترشي بادمجان شکم پر یکی از ترشي های خوش طمع است که طرز تهیه ای بسیار ساده دارد و مواد اولیه آن همیشه و در تمام فصول در دسترس می باشد.
مواد لازم:
بادمجان قلمی 1 کیلوگرم (بادمجان ها نباید زیاد تپل باشند و بادمجان دلمه ای برای این ترشي مناسب نیست)
سرکه به مقدار لازم
سیر 250 گرم
هویچ 200 گرم
سبزی ترشي نعناع و ترخون و به مقدار لازم
فلفل سبز 50 گرم


طرز تهیه:
ابتدا موادی که قرار است داخل شکم بادمجان ها را با آن پر کنیم یعنی فلفل, هویج, سیر و سبزی
طرز تهیه بورانی بادمجان کبابی :
با نام و
یاد خدا شروع میکنیم در ابتدای آشپزی شما چهار قاشق غذاخوری از ماست پرچرب
یا چکیده خود را همراه با یک قاشق غذاخوری بادمجان کبابی کوبیده شده در یک
کاسه مناسب ریخته و پس از آن این دو را بخوبی با هم مخلوط می‌کنیم . حالا
به ماست یک چهارم قاشق چای خوری پودر موسیر و کمی نمک اضافه کرده، کاملاً
هم می‌زنیم تا بورانی بادمجان کبابی ما کاملا یکدست شود حالا بورانی شما
آماده سرو میباشد .
بورانی بادمجان کبابی
بادمجاناز سبزیجات مورد علاقه بسیاری از مردم ایران است. به خصوص در فصل گرما و تابستان مصرف این گیاه به اوج خود می رسد. اما دستور پخت های گوناگونی برای این گیاه پرطرفدار موجود است. در این قسمت قصد داریم دستور پختی از بادمجان ارائه کنیم تا با تهیه ی آن توسط شما، لحظات خوبی را برای تمامی اعضای خانواده به خصوص کودکان فراهم گردد.
مواد لازم برای تهیه رول بادمجان:
bull; ۲ عدد بادمجان
bull; ۲ ق سوپ خوری ریحان خرد شده
bull; ۲ ق سوپ خوری پنیر پارمسان
bull; ۴ ق سوپ خ
طرز تهیه:
بادمجان‌ها را پوست گرفته و آنها را ورقه‌ای برش بزنید و در آب و نمک قرار دهید تا هم تلخی آنها کشیده شده و برای سرخ کردن، روغن کمتری استفاده شود.
دو قاشق از پیاز داغ را در یک ماهیتابه بریزید و گوشت را به همراه مقداری روغن، فلفل، زردچوبه و نمک تفت دهید و کنار بگذارید.
بادمجان‌ها را از آب و نمک درآورید، خشک کرده و سرخ کنید. بعد از خنک شدن، ورقه‌‌های سرخ شده بادمجان را به صورت بعلاوه روی سطح صاف بگذارید و یک قاشق از مواد سرخ شده گوشتی را
خورش گوجه بادمجان یکی از غذاهای لذیذ گیاهی است و سرشار از ویتامین. خورش بادمجان را می توان با روش های متفاوت و انواع گوشت تهیه کرد که هر نوع آن برای عاشقان بادمجان دلچسب و خوشمزه است مانند مسما بادمجان که اصولا با گوشت مرغ تهیه می شود و خورش بادمجان با گوشت قرمز. شاید بتوان گفت که خوراک گوجه بادمجان گیاهی یکی از راحت ترین خوراک هایی است که می توان با بادمجان تهیه کرد که هم می توان با نان آن را سرو کرد و هم با برنج. خورش بادمجان و گوجه نگران
طرز درست کردن بادمجان شکم پر کبابی
مواد لازم برای بادمجان شکم پر کبابی :


بادمجان متوسط
5 عدد
گردو آسیاب شده
1 لیوان
رب گوجه
1 قاشق سوپخوری
رب آلوچه
1 قاشق غذاخوری
رب انار
1 قاشق غذاخوری
پیاز متوسط رنده شده
1 عدد
سبزی (نعنا،گشنیز،چچاق)
2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و زردچوبه از هر کدام
1 قاشق چایخوری
روغن
به مقدار لازم
طرز تهیه بادمجان شکم پر کبابی :
بادمجان را پوست کنده و برشی به صورت بعلاوه از بالا به پایین داده، تا جایی که برش قطع نشود، نمک زده می
دستور طرز تهیه خوراک بادمجان چینی خوشمزه با گوشت چرخ کرده


دستور طرز تهیه خوراک بادمجان چینی خوشمزه با گوشت چرخ کرده

دستور طرز تهیه خوراک بادمجان چینی خوشمزه با گوشت چرخ کرده
سایت تفریحی احمد چوپانی » برای این پست آموزش طرز تهیه بادمجان چینی را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید
مواد لازم بادمجان چینی
بادمجان :♦: یک کیلو گرم
گوشت چرخ کرده :♦: ۳۰۰ گرم
پیاز :♦: ۲ عدد
زرشک :♦: ۱۰۰ گرم
قارچ :♦: ۲۰۰ گرم
ادویه ، نمک ، فل
مواد لازم: بادمجان: پنج عد مرغ: 200 گرم برنج: پنج پیمانه زعفران: یک قاشق چایخوری ماست: دو لیوان زرده تخم مرغ: 4 عدد پیاز داغ: دو قاشق غذاخوری زرشک: دو قاشق غذاخوری شکر: یک قاشق غذاخوری نمک و فلفل: به میزان لازم
طرز تهیه: ابتدا بادمجان ها را پوست بگیرید و سپس به صورت حلقه ای خرد کنید و به مدت دو ساعت در آب و نمک قرار دهید. این کار باعث می شود تا بادمجان ها هنگام سرخ شدن روغن کمتری را جذب کنند.
مرغ را بشویید و با کمی نمک آب پز کنید. در این مرحله آب را به جو
ترشي بادمجان، نوعی ترشي خوشمزه است که به شکل های مختلف و با استفاده از ادویه و چاشنی متفاوت تهیه می شود. د راین مطلب شما را با طرز تهیه ترشي بادمجان درسته، لیته، شکم پر، و با تمر هندی و انواع سبزی آشنا خواهیم کرد. با ما همراه باشید.
ترشي نوعی کنسرو تره بار، میوه یا بعضی مواد دیگر در سرکه است که کیفیت آن گذشته از مواد ترشي، به کیفیت سرکه نیز بستگی دارد. نقش ترشي همیشه تغییر مزه یا تغییر ذائقه است؛ به همین دلیل هرگز به صورت مستقل خورده نمی‌شود، ب
بادمجان بم خسران چربی شکم
بادمجان های كمال شده را درون یک ماهیتابه میانه بریزید سادگی مقداری محلول ذوب خوی بزاق به ثانیه اضافه کنید صدر در طوری که تا اینكه نصف نزاكت مال را بپوشاند. ماهیتابه را روی نیش كلبتین بگذارید و دستور دهید به مدت پنج دقیقه بجوشد؛ سپس دوزخ را بالا آرامی کم کنید یكدلی پس دوباره به دست آوردن چند ثانیه زیر ثانیه را قرار ثبات کنید و دستور دهید خنک شود. تو نهایت آب دهان منی آنرا را بی ریا کنید و در یک بشقاب شیشه ای بریزید و د
دلمه بادمجان یکی از خوشمزه‌ترین و ساده‌ترین انواع دلمه هاست. برای تهیه دلمه بادمجان به بادمجان دلمه ای، برنج و لپه نیم پز و گوشت نیاز دارید.
دلمه بادمجان یکی از خوشمزه‌ترین و پرطرفدارترین انواع دلمه هاست. دلمه بادمجان به همراه دلمه برگ مو، دلمه کلم برگ و دلمه قارچ جزو پیش‌غذاهای شیک و بسیار خوشمزه‌ محسوب می‌شوند که مناسب مهمانی‌ها می‌باشند. طرز تهیه دلمه بادمجان ساده است اما در کل درست‌کردن انواع دلمه‌ها کمی وقت‌گیر است.
در اینجا قص
مواد لازم برای تهیه خورش غوره بادمجان با مرغ :
^^^بادمجان شش عدد^^^
^^^مرغ یا جوجه ۸۰۰ گرمی یک عدد^^^
^^^غوره دو خوشه^^^
^^^گوجه فرنگی پنج عدد^^^
^^^پیاز متوسط یکی نمک و ادویه^^^
طرز تهیه خورش بادمجان با مرغ و غوره :
با نام و
یاد خدا شروع میکنیم در ابتدای آشپزی شما پوست بادمجان‌ها را بکنید( توجه
داشته باشید بادمجان ها هر چه رنگش تیره تر باد و سربرگ آن بلندتر باشد
شیرین تر است ) و بوصرت طولی برش دهید در تابه ای مناسب روغن ریخته و آنها
را سرخ نمایید . حالا نوب
این بادمجان شکم پاره که در زبان ترکی به آن قارنی یارخ می گویند بدون گوشت درست شده است.
مواد لازم برایبادمجان شکم پاره گیاهی ترکیه
بادمجان به اندازه تعداد نفرات
برنج 1 لیوان شسته و آبکش کرده
پیاز 1عدد ریز خرد شده
فلفل سبز 1عدد ریز خرد شده
رب گوجه فرنگی
جعفری
سیر
نمک و فلفل سیاه و پاپریکا

طرز تهیهبادمجان شکم پاره گیاهی ترکیه
ابتدا بادمجانها را یک در میان پوست می گیریم و در آب نمک قرار می دهیم.
پیاز زا در تابه ریخته و تفت می دهیم سپس رب را می ریزیم
بادمجان بم زخم چربی شکم
بادمجان های خرد شده را درون یک ماهیتابه میانه بریزید و مقداری عرق به طرفه العین اضافه کنید برفراز طوری که ولو نصف لحظه را بپوشاند. ماهیتابه را روی نیش كلبتین بگذارید و اجازه دهید روی مدت پنج دقیقه بجوشد؛ سپس اخگر را روی آرامی کم کنید صداقت پس دوباره پیدا كردن چند ثانیه زیر آن را استراحت کنید و رخصت دهید خنک شود. درون نهایت آب آنرا را صفی کنید و در یک دیس كوچك شیشه ای بریزید و داخل یخچال قراردهید. روزی ثلاث الی چهار لیو
امروز در این مطلب طرز تهیه ته چین مرغ و بادمجان را به شما آموزش داده ایم. این غذا را درست کنید و از طعم آن لذت ببرید.
مواد لازم:
مرغ یک عدد سینه کامل و یا دو عدد ران متوسط
زعفران به میزان لازم
زرشک 3/4 پیمانه
پیاز (یکی بزرگ و دیگری کوچک) دو عدد
بادمجان (ترجیحا بادمجان های لاغر را انتخاب کنید،که تخم نداشته باشند.) 400 گرم
تخم مرغ دو عدد
برنج 4 پیمانه
ماست (ترش نباشد) 2 و نیم ق غ

طرز تهیه:ابتدا برنج را پاک کرده، شسته و به مدت دو ساعت در آب نمک قرار می دهیم.د
مواد لازم:


بادمجان متوسط
4 عدد


گوشت چرخ كرده
250 گرم


پیاز متوسط
1 عدد


گوجه فرنگی
1 عدد


رب گوجه فرنگی
2 ق س


فلفل دلمه ای
1 عدد


پنیر پیتزای رنده شده
200 گرم


جعفری خرد شده
2 ق س


نمك و فلفل و روغن
به مقدار لازم



روش تهیه:
1 - بادمجان ها را پوست بك
مواد لازم :


بادمجان قلمی
۸ عدد

گوجه فرنگی
۳ عدد متوسط

هویج
۲ عدد متوسط

سیر
۱ بوته

ترخان خشک
۲ قاشق غذاخوری

شوید خشک
۱ قاشق غذاخوری

سرکه سیب
به مقدار لازم

گلپر یا سیاه دانه
در صورت تمایل

نمک و فلفل و زردچوبه
به مقدار لازم


طرز تهیهترشي فوری :پوست بادمجانها را بگیرید و آنها را حلقه حلقه کرده، در قابلمه لعابی ریخته روی آن سرکه سیب بریزید به حدی که روی بادمجانها را بگیرد. سپس آن را روی حرارت قرار دهید تا بادمجانها پخته شده و نرم گردد. پس از آن
اتاق خبر 24:
این بادمجان‌های رول شده همراه با تخم مرغ و پنیر یک پیش غذای خوشمزه عربی است که طرز تهیه آن را آورده ایم.
مواد لازم:
بادنجان بزرگ: 2 عددتخم مرغ (آب پز و دو نیم شده): 4 عددپنیر ریکوتا (کم چرب): 200 گرمنعنا (خردشده): 2 ق سسماق: 1 ق چزیتون: یک دوم پیمانه (حدود 80 گرم)خیار کوچک قلمی (با پوست دونیم شده): 2 عددگوجه گیلاسی (دونیم شده): 6 گرمپنیر فتا کم چرب ( خردشده): 100 گرمنمک و فلفل: به میزان لازمروغن زیتون: 3 ق س

طرز تهیه:
1. هر بادنجان را با پوست به صورت عمو
مجله سرآشپز – ریما بردی: بادمجان در مطبخ عثمانی یک سبزی سلطنتی به‌شمار می‌رفت. آشپز‌های دربار عثمانی برای یافتن طعم و لذت‌های جدید، به بادمجان توجه خاصی نشان می‌دادند. آنان برای راضی کردن خاندان عثمانی، بیشتر از بادمجان برای ابداع غذاهای جدید، استفاده می‌کردند.
مواد مورد نیاز

گوشت سردست گوسفند (قیمه ای خردشده): 300 گرم
پیاز (نگینی خردشده): 1 عدد
بادمجان (حلقه ای خرد و سرخ شده): 1 کیلوگرم
گوجه فرنگی (فیله و نگینی خردشده): 1 عدد
سیر بزرگ (له شده
مجله سرآشپز – ریما بردی: بادمجان در مطبخ عثمانی یک سبزی سلطنتی به‌شمار می‌رفت. آشپز‌های دربار عثمانی برای یافتن طعم و لذت‌های جدید، به بادمجان توجه خاصی نشان می‌دادند. آنان برای راضی کردن خاندان عثمانی، بیشتر از بادمجان برای ابداع غذاهای جدید، استفاده می‌کردند.
مواد مورد نیاز

گوشت سردست گوسفند (قیمه ای خردشده): 300 گرم
پیاز (نگینی خردشده): 1 عدد
بادمجان (حلقه ای خرد و سرخ شده): 1 کیلوگرم
گوجه فرنگی (فیله و نگینی خردشده): 1 عدد
سیر بزرگ (له شده
پاستا با بادمجان یک پاستای بدون گوشت و بسیار لذیذ که برای گیاه خواران خیلی مناسب می باشد و به خاطر وجود جعفری تازه در این پاستا عطر بسیار خوبی دارد.
مواد لازم پاستا با بادمجان
بادنجان متوسط 1 عدد روغن زیتون (ترجیحاً بودار) ⅓ پیمانه گوجه فرنگی خشک شده با روغن 1 پیمانه جعفری ساتوری شده 3 قاشق غذاخوری پنه (در صورت تمایل استفاده از انواع پاستا) 500 گرم پنیر بز (Goat) (پارمژان در صورت موجود نبودن) 85 گرم
طرز تهیه پاستا با بادمجان
فر را با دمای 230 درجه
?کتلت بادمجان یکی دیگر از خانواده‌های کتلت‌ها است که مانند دیگر کتلت‌ها از طعم بی‌نظیری برخوردار است.?کتلت بادمجان یک وعده غذایی کامل برای نهار و شام است. کتلت بادمجان شبیه کباب ساده تهیه می‌شود که بسیار آسان است. شما می‌توانید این غذا را در کمترین زمان تهیه و سرو کنید. در اینجا کتلت بادمجان را به صورت کبابی آموزش می‌دهیم که دارای طعمی عالی و دلپذیر است و ذهن افراد را به سمت کباب‌های آتشی می‌برد در ادامه مطلب طرز تهیه کتل
ته چین غذایی بسیار لذیذ و در عین حال مقویست که انواع مختلف دارد ما معمولا ته چین را با مرغ تهیه می کنیمولی امروز ما قصد داریم طرز تهیه ته چین گوشت و بادمجان را به شما آموزش دهیم.
ته چین گوشت و بادمجان
ته چین یکی از مورد علاقه های اکثر مردم محسوب می شود.در این ته چین میتوانید به جای گوشت از قارچ استفاده کنید، از ماست خامه ای یا چکیده برایته چین استفاده کنید.
مواد لازم:
برنج ۴ لیوان بادمجان متوسط ۴ عدد گوشت چرخ کرده ۴۰۰ گرم پیاز ۲ عدد ماست ۱ لیوان ز
ته چین غذایی بسیار لذیذ و در عین حال مقویست که انواع مختلف دارد ما معمولا ته چین را با مرغ تهیه می کنیمولی امروز ما قصد داریم طرز تهیه ته چین گوشت و بادمجان را به شما آموزش دهیم.
ته چین گوشت و بادمجان
ته چین یکی از مورد علاقه های اکثر مردم محسوب می شود.در این ته چین میتوانید به جای گوشت از قارچ استفاده کنید، از ماست خامه ای یا چکیده برایته چین استفاده کنید.
مواد لازم:
برنج ۴ لیوان بادمجان متوسط ۴ عدد گوشت چرخ کرده ۴۰۰ گرم پیاز ۲ عدد ماست ۱ لیوان ز
ته چین غذایی بسیار لذیذ و در عین حال مقویست که انواع مختلف دارد ما معمولا ته چین را با مرغ تهیه می کنیمولی امروز ما قصد داریم طرز تهیه ته چین گوشت و بادمجان را به شما آموزش دهیم.
ته چین گوشت و بادمجان
ته چین یکی از مورد علاقه های اکثر مردم محسوب می شود.در این ته چین میتوانید به جای گوشت از قارچ استفاده کنید، از ماست خامه ای یا چکیده برایته چین استفاده کنید.
مواد لازم:
برنج ۴ لیوان بادمجان متوسط ۴ عدد گوشت چرخ کرده ۴۰۰ گرم پیاز ۲ عدد ماست ۱ لیوان ز
خرید سکه ساکر استارز محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین مطالب

آخرین جستجو ها

724چنج alduiwordno permit عــمــــران چهـــار credinabor onemarketing lasquiproglect perikiny افسوس irankolbeh